full screen background image

AUDIO: Scrisoare deschisă către parlamentarii regiunii nord-est. Deputatul PNL, Marius Bodea, cere construirea autostrăzii A8

Marius Bodea, președintele Organizației Municipale PNL Iași, a trimis o scrisoare deschisă către parlamentarii regiunii Nord-Est, vizând construcția autostrăzii A8 până în 2020.

Acesta susține că numărul coridoarelor TEN-T (rețeaua trans-europeană de transport) se va reduce după 2020, iar construirea autostrăzii Moldova-Transilvania trebuie realizată până atunci.

Marius Bodea, deputat PNL Iași:

„Stimate coleg,

În condițiile în care numărul coridoarelor TEN-T se va reduce după 2020, trebuie să începem construcția cu bani europeni a autostrăzii A8 până în 2020, altfel vom pierde singura șansă de a face această investiție extrem de costisitoare cu fonduri europene. Totodată, în condițiile în care Uniunea Europeană are un interes direct în vecinătatea estică, iar Autostrada Moldova – Transilvania conectează două state membre Uniunii Europene, România și Ungaria, cu doi vecini importanți, Republica Moldova și Ucraina, putem spune că acest proiect este de interes naţional.”, se arată în scrisoarea deschisă către parlamentarii regiunii nord-est.

Alina Batcu

ARTICOLE ASEMANATOARE