full screen background image

Laura Buțurcă

Distribuie

Întotdeauna am fost fascinată și am avut un respect deosebit pentru oamenii pasionați de ceea ce fac. A face cu pasiune orice înseamnă și a avea capacitatea de a dărui celor din jur fără să aștepți mulțumiri și aplauze. Mi-ar plăcea să mă multiplic și să pot face mai multe bucurii decât o pot face de una singură.
Sunt makeup artist, trainer beauty, am creat un brand pe care îl ador – ”The Mirror – makeup school&hair studio”, particip și organizeze evenimente cu femei și pentru femei, sunt onestă, profesionistă, consecventă și mamă.

Sunt un personaj și nimeni nu va putea juca mai bine rolul meu. Scenariul e așa construit încât eu chiar am libertatea să fac ce iubesc, să fiu consecventă, să mă implic, să răspund provocărilor, să fiu fericită, să greșesc și să o iau de la capăt, să dăruiesc și în egală măsură să primesc.

Dragostea pentru radio a fost și este cu fluturi în stomac, o dragoste despre care gândesc să va dura mai mult decât mă aștept.

Am decis să vin în fiecare dimineață de duminică la Viva FM pentru a întâlni și a dărui povești pentru oameni mari la emisiunea ”Confesiuni cu stil”.

Ascultați-mă, știu eu de ce!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *