full screen background image
303ac__cutremur1-300x218

Ludovic Orban, candidat oficial al PNL la Primăria Capitalei

Distribuie

ludovic orban sv 210514     Bucureştenii au de astăzi oficial un nou candidat la fotoliul de primar general: liberalul Ludovic Orban. El l-a înlocuit pe Cristian Buşoi, după ce sondajele de opinie au arătat că el ar atrage mai multe voturi.

Europarlamentarul Cristian Bușoi, propus inițial candidat al PNL București la Primăria Capitalei, s-a retras din competiție săptămâna trecută.

Spunea atunci Ludovic Orban că Bucureștiul are nevoie de o persoană cu viziune, adăugând că este pregătit să parcurgă toți pașii procedurali pentru validarea candidaturii sale.

„PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că alternativa sa este una corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, o administraţie profesionistă, generoasă pentru locuitorii săi. Eu, Ludovic Orban, am onoarea de a fi în fruntea acestei echipe”, a spus Ludovic Orban, potrivit News.ro, după validarea candidaturii.

Liberalul a afirmat că este pregătit şi hotărât pentru a intra în această cursă electorală.

„Am toată experienţa necesară pentru a fi învingător. Este momentul faptelor, nu al vorbelor. În noiembrie 2014, românii au votat pentru o Românie mai curată, mai onestă, mai unită, mai dezvoltată şi mai generoasă. Este timpul ca această Românie să aibă o Capitală pe care o merită, ca bucureştenii să spună punct şi de la capăt”, a spus Orban.

El a transmis un mesaj şi pentru bucureşteni: „Eu, Ludovic Orban, îi rog pe locuitorii Bucureştiului să aleagă echipa PNL, pentru a începe împreună să construim un Bucureşti în care fiecare să se simtă ca acasă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”.

VivaFM – Live Your Music! » Național

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE