full screen background image

AUDIO: 16 spectacole la Ateneu în luna iulie

Distribuie

Ateneul  pregătește în luna iulie 16 evenimente pentru ieșeni, de la concerte, la spectacole și lansări de carte.  Prezent la Ateneu va fi Octavian Strunilă cu spectacolul de teatru „Cum se face”. Acesta va fi pus în scenă sâmbătă, 22 iulie, la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Pe data de 21 iulie va avea loc premiera spectacolului de teatru „13”, regizat de Ovidiu Ivan, la ora 19.00, în Grădina de vară.  În distribuție va fi și actorul ieșean Doru Aftanasiu.  Tot la Ateneu, pe 8 iulie, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, va fi prezent Corul Filarmonicii de Stat din Yerevan, Armenia cu un concert de muzică armenească.

Andrei Apreotesei, directorul Ateneului din Iași:

Programul activităților de la Ateneu din luna iulie este după cum urmează:  1 iulie, Spectacol de Teatru „În lumea lui Caragiale”, la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.  2 iulie, Spectacol de Teatru „Acuzat: Femeia”, la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”. 6 iulie, lansare de album Folk „A de la Păunescu”, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.  15 iulie, spectacol de teatru ” Dragoste pe contrasens”, ora 19.00, la Terasa Acoperiș.  20 iulie, lansare de carte „Bunul nostru rege Ferdinand”, de Ion Bulai, ora 17.00, în Foaierul Ateneului.  27 iulie, proiecția filmului „Fabrica de scurt metraje”, ora 18.00, Sala Mică de Spectacole.  28 iulie, spectacol de improvizație cu trupa Idiot, ora 19.00, în Grădina de vară.

Alina Batcu

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza