full screen background image

Trupa SPAM lansează un cântec dedicat ieșenilor, mâine, la Viva FM

Distribuie

Trupa SPAM lansează album cu un cântec dedicat ieșenilor, difuzat în premieră miercuri, de la ora 09.10, la Viva FM, în cadrul emisiunii Dimineți Animate.

Tot miercuri, 11 octombrie, de la orele 21.00, trupa SPAM lansează în Iași, în club Underground noul lor album – Facem Dragoste. Pe lângă lansarea noului album, cu trei zile înainte de sărbătoarea aniversară a Iașului, trupa va lansa în premieră piesa și videoclipul „Noaptea în Iași”, un cântec dedicat special orașului în care Cosmin Vaman și Alexandra Andrei, membri ai trupei SPAM, și-au început cariera muzicală.

În plus, la aceeași oră se va lansa videoclipul piesei, în care apar artiști și personalități din viața publică ieșeană. La doi ani de la primul material discografic, Drumul, trupa SPAM, una dintre cele mai proaspete apariții tinere pe piața muzicală din România, lansează cel de-al doilea album. Facem Dragoste este un album mai complex, care cuprinde 16 cântece într-un stil pop-rock acustic ce caracterizează muzica trupei. De pe album fac parte piese cunoscute deja de fanii trupei (Vom fi liberi, Locul femeii e la cratimă, Nu știu să plâng).

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza