full screen background image

Viva FM e Moș Crăciun al tău anul acesta!

Distribuie

Pentru că ne place să dăruim de sărbători, nu doar să primim, am creat campania Vine, vine Moș Crăciun, pentru a dărui zâmbete și cadouri ascultătorilor noștri.

În această perioadă magică a sărbătorilor de iarnă, mergem pe premisa ”fiecare merită să primească”! De aceea, alături de partenerii noștri, vrem să aducem în perioada sărbătorilor bucuria în casele oamenilor și un „Leru-i ler” în difuzoare!

Viva FM devine ajutorul Moșului în săptămâna Crăciunului! Ne punem pe dăruit bunătăți și zâmbete!

Din partea cofetăriei La Dolce Vita punem pe mesele voastre felii de bucurie, create din ingrediente naturale.

Olea – sucuri naturale va dărui ascultătorilor Viva FM sănătatea din natură, presată în cutii. Olea este un produs local, format din suc natural de mere în combinație cu alte fructe și legume.

Că tot așteptăm zăpada în perioada Crăciunului, Grand Optique are grijă de sănătatea ochilor, oferindu-vă ochelari de soare. Deși ziua e mai scurtă, iar soarele e mai difuz, reflexia luminii în zăpadă creează o senzație de disconfort. Asta e pentru că cristalele de gheață ale fulgilor de nea se comportă ca niște oglinzi. De aceea, ochelarii de soare de la Grand Optique sunt opțiunea potrivită.

Suntem binecuvântați cu tot ceea ce avem și vrem să împărtășim bucuria, pentru că Vine, vine Moș Crăciun!

Participă la concurs și poți fi chiar tu unul dintre câștigători! Cum? Foarte simplu! Lasă un mesaj privat, scris sau audio, pe pagina de Facebook Viva FM Iași, în care să transmiți gânduri bune ieșenilor de Crăciun. Ascultă ”Radioul Sărbătorilor de Iarnă” și​ Moș Crăciun va veni și la tine!

Regulamentul general de participare la concursurile Viva FM poate fi consultat aici:

https://vivafmiasi.ro/regulamentconcursuri.pdf

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza