full screen background image

Distribuie

Cu Viva FM, vara se prelungește! Vara aceasta a fost atât de frumoasă pentru noi, încât nu vrem să o lăsăm să plece. Suntem convinși că și tu ești de aceeași părere. Câteva zile de vacanță în plus, nu fac rău nimănui, nu?

Soarele strălucește la fel de puternic, ceea ce înseamnă că avem toate condițiile meteo necesare pentru o plimbare în parc, pentru o sesiune de shopping, acum că reducerile sunt tentante, sau, de ce nu, pentru o petrecere în aer liber, dansând alături de prieteni până dimineața. Dacă oboseala sau durerea de picioare te oprește de la aceste activități, ei bine, Viva FM oferă celor mai norocoase ascultătoare, soluția perfectă la această problemă.

Participă la concursul Cedraflon și poți câștiga o cremă Cedraflon de 150 de ml, un prosop de plajă și un rucsac șic. Kit-ul complet pentru o mini vacanță la mare sau pentru o zi relaxantă la piscină, după o zi obositoare la birou.

Pentru a te înscrie la acest concurs, trimite într-un mesaj privat, pe pagina noastră de Facebook, textul ‘’Cedralin’’, însoțit de nume, prenume și numărul de telefon. Extragerile vor avea loc la emisiunea matinală ‘’Dimineți Animate’’, în intervalul orar 08:00-09:00. Câștigătorul extras va fi sunat în direct de către realizatorul de programe, iar dacă răspunde corect la întrebarea adresată, câștigă. Concursul se desfășoară de pe 31 august până pe 13 septembrie, timp de 10 zile lucrătoare.

Cedraflon cremă pentru picioare ușoare, noua creație a companiei franceze Servier tonifiază, revigorează și hidratează rapid picioarele obosite, datorită unui ingredient deloc secret, dar cu efecte puternice: extractul de lămâie de Corsica. Crema are o structură plăcută, deloc grasă și poate fi aplicată oricând, oriunde, chiar si peste dresuri fine.

Atenție! Câștigătorul trebuie să se prezinte la radio Viva FM, pentru a ridica premiul în maiximum 5 zile lucrătoare.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza