full screen background image

UPDATE* – Lista câștigătorilor la concursul AGRALIM.

  1. Raluca Bruma
  2. Cristi Dobrovicianu
  3. Coman Ioana
  4. Anca Horobet
  5. Doina Catrinescu
  6. Neagu George
  7. Fifirig Elena Laura
  8. Bobo Mircea Gabriel
  9. Lavinia Ionela Isac
  10. Alexandra Nagy

 

AGRALIM și Viva FM te premiază!

În perioada 17-21 septembrie, avem de oferit 10 vouchere, celor mai norocoși ascultători Viva FM, cu ajutorul cărora pot achiziționa produse tradiționale de la producătorii locali prezenți la târgul Agralim.

Ce trebuie să faceți?
Trimiteți într-un mesaj privat, pe pagina noastră de Facebook-Viva FM Iași, răspunsul corect la întrebarea ‘’Care este cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei?’’. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți, în fiecare zi, la emisiunile ‘’Dimineți Animate’’ și la ‘’Viva Trafic’’.

Anul acesta, Târgul pentru fermieri AGRALIM, își va deschide porțile în perioada 20-23 septembrie, în Parcul agroindustrial Trans Agropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E583.
Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o ediție aniversară a celui mai apreciat târg agricol din Moldova.
Peste 200 de companii și-au anunțat deja prezența la eveniment. AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți. Anul acesta AGRALIM va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din
sectorul agricol.

Viva FM este susținător media principal la acest eveniment!

Atenție! Câștigătorii acestui concurs trebuie să își ridice voucherul de la Viva FM. Cu voucherul vor putea cumpăra produse tradiționale de la AGRALIM, pe 22 Septembrie.
Vă rugăm să consultați regulamentul înainte de a participa la acest concurs. Acesta se regăsește la secțiunea Concursuri-Regulament.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *