full screen background image

Cum ai petrecut prima lună de toamnă?

Dacă nu ai plănuit încă nimic memorabil, avem noi un pont! Duminică, 23 septembrie, te așteaptă trupa SPAM, în pub-ul The Trumpets!

Trupa Spam este o formație românească, alcătuită din: Alexandra Andrei – voce, Cosmin Vaman – voce și chitară, Eugen Toboș – chitară solo, Tudor Olaru – bass, Ciprian Diaconu – tobe.

Trupa a fost înființată în 2014 și, conform propriilor declarații, abordează un stil muzical pozitiv și versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale, încadrându-se în segmentul Pop-Rock. Formația și-a lansat primul album, intitulat “Drumul”, în anul 2015. Albumul a fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități și a obținut premiile „Albumul Anului 2015” și Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk.

Sunt amuzanți, cântă antrenant, au piese vesele și armonioase, muzică cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, și sigur ați auzit sau vreți să auziți cele mai populare cânteceale lor, unul filmat chiar in The Trumpets.

Adună-ți gașca de prietenii și hai la concert! Biletele se găsesc la The Trumpets, dar pentru mai multe informații poți apela cu încredere la numărul de telefon: 0745 321 930. Prețul unui bilet este de 30 RON!

Nu uita să te distrezi și să îți reîncarci bateriile cu energie pentru săptămâna ce urmează.
Atenție! Pentru sănătatea ta socială, grijile și supărările se lasă acasă!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesează: https://www.facebook.com/events/1840759562673005/

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *