full screen background image

Distribuie

De câți profesori de marketing e nevoie pentru a schimba un bec? De nici unul! Dacă becul chiar trebuia schimbat, forțele pieței ar fi făcut deja acest lucru.”

Așa își începe cursul Michel ROD, profesor de marketing la Sprott School of Business, Carleton University of Ottawa.

Backgroundul său este unul aflat sub semnul dualității: o dublă ascendență (engleză și franceză), două cetățenii (britanică și canadiană), o dublă formare (medicală și de marketing), două tematici în administrare la instituția anterior menționată (relații internaționale și cercetare doctorală), mai mult decât orice, două fiice de care este cât se poate de mândru. Michel Rod a primit un premiu pentru cercetările sale de la Universitatea Carleton în 2011 și a fost promovat în calitate de profesor de marketing în anul 2015.


Michel ROD va veni la Iași, în cadrul proiectului cu finanțare europeană Effective HR, derulat de către Eastern Marketing Insights (http://www.eastmarketing.ro/).

Michel (https://sprott.carleton.ca/profile/michel-rod/) va susține, în două zile consecutive, o conferință cu titlul: “Teaching for Business: MBAs and Other Dedicated Programmes; How to Move Ahead an Emerging Community”.

Prima conferință se va desfășura luni, 22 octombrie, începând cu ora 19.00, în sala “New York” a hotelului Ramada, având ca partener VIVA FM Iași (https://www.facebook.com/events/2104585349562298/).

A doua conferință se adresează preponderent doctoranzilor în economie și se va desfășura marți, 23 octombrie, cu Școala Doctorală de Economie și Admininstrarea Afacerilor ca partener (https://www.facebook.com/events/163738657863784/).

Proiectul Effective HR – eficientizarea resurselor umane din cadrul întreprinderilor aferente sectoarelor economice cu potențial competitiv în Regiunea Nord-Est este un proiect dedicat formării profesionale continue. Bugetul implicat este de 1,8 milioane de lei. Grupul țintă este format din peste 500 de persoane. Proiectul include 8 module de curs: Antreprenoriat, Managementul Marketingului, Managementul Vânzărilor, Management Financiar, Managementul Resurselor Umane, Managementul Calității, Managementul Tehnologiilor și Informațiilor, Planificare Strategică. Cursurile de antreprenoriat și management al resurselor umane sunt acreditate CNFPA.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza