full screen background image

Distribuie

Serviciul Volunatar de Ambulanţă Iaşi (SVAIS) în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi United Business Center organizează pe 28 octombrie 2018, între orele 09:00-15:00 primul Maraton Internaţional care va avea loc în Iaşi!

Evenimentul se adresează tuturor celor care iubesc sportul şi îşi doresc un stil de viaţă sănătos. Scopul acestui proiect este de a încuraja cetăţenii să facă mişcare şi de a contribui alături la strângerea de suficienți bani pentru dotarea şi funcţionarea celor 5 puncte de prim ajutor premedical din Municipiul Iaşi, deservite de către voluntarii Serviciului Voluntar de Ambulanță din cadrul Asociației Ambulanța. Life Maratonul este deschis tuturor. De la începători la avansați, există în program curse pentru fiecare, indiferent de nivelul de pregătire inițial.

Publicul țintă este format din iubitorii de sport și fapte bune din Iași, regiunea Moldovei, întreaga țară și chiar țările vecine, numeroase înscrieri venind din partea cetăţenilor din Republica Moldova.
Evenimentul va decurge dupa următoarea agendă: Primii vor lua startul maratoniștii, apoi toate celelalte curse în ordinea descrescătoare a distanţei parcurse. Festivitățile de premiere vor fi programate după încheierea fiecărei curse.

Categoriile competitive (cronometrate), care vor avea clasamente, sunt următoarele: Maraton 42 km, Maraton ștafetă 3×14 km, Semimaraton 21 km, Semimaraton ștafetă 2×10,5 km și Cros 10 km. Vor exista și Cursa populară 4 km și Cursa copiilor unde doar primii trei clasați vor fi premiați la categoriile Masculin și Feminin. Cursa copiilor este gratuită, iar vârsta minimă pentru participare este 4 ani.

Programul oficial va fi comunicat în curând pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/135520327149059/?active_tab=about , dar şi pe site-ul oficial: www.maratoniasi.com, acolo unde vă puteţi înscrie la una din categoriile de mai sus!

Toţi cei care vin la Maraton sunt mai câţtigaţi decât cei care rămân acasă.
Pe lângă experiența de a alerga alături de sute de oameni pe un traseu frumos şi interesant, kitul de participare include un tricou special de alergare, o medalie frumoasă care cu siguranță va rămâne la loc de cinste în palmares, ocazia de a face ceva diferit alaăuri de prieteni, familie și colegii de serviciu şi cel mai important satisfacţia de a contribui la cauza socială pe care o spijinim!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza