full screen background image

Distribuie

KASTA MORRELY FASHION WEEK A VII-A EDIȚIE

În perioada 2 – 4 noiembrie 2018, orașul Iași este din nou gazda ediției toamnă/iarnă a Festivalului Industriilor Creative. Acest eveniment bianual cuprinde în desfășurarea sa Kasta Morrely Fashion Week și Gala Premiilor în Industriile Creative prima de acest fel din lume.

Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului de cercetare Kasta Morrely ce au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane, cea de Manechin și Organizator spectacole. Având acest nivel de expertiză în pregătire și organizare, Proiectul Artelor ce înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week și-a câștigat de la prima ediție aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

Dintre invitații speciali, designerii de onoare și branduri prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2018 amintim pe: Addy van den Krommenacker (designerul Casei Regale a Olandei), George Hojbotă, Eli Lăslean, Florin Dobre, Nanette, Mineli, Barbara Langellotti Atelier, Julia Toaders, Adriana Agostini, Sahra Design by Ina Ela Ismail, Seroussi, Mihaela Andronic, Felis Atelier din România, Lidia Selici și Andaleya din Rep. Moldova, House of Byfield din Olanda, Kaya Design din Bulgaria, Edit Shop din Grecia, Hanadi Abboud din Liban ș.a.

Sunt prezente la această ediție a festivalului și: Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design). Festivalul Industriilor Creative 2018 are ca misiune civică dezvoltarea și promovarea internațională a deosebit de importantului domeniu al industriilor creative din România.

Viva FM recomandă și susține evenimentul ”Kasta Morrely Fashion Week”! Așadar, dacă nu ați participat până acum la o prezentare de modă, vă invităm weekend-ul acesta să participați la ”Kasta Morrely Fashion Week” pentru o experiență inedită și pentru a vă lăsa inspirați de creațiile artistice prezentate de cei mai prestigioși designeri.

ACCESUL PUBLICULUI la Kasta Morrely Fashion Week (Sala Polivalentă Iași) se realizează pe bază de invitație. Persoanele care doresc invitații, trebuie să trimită un mesaj pe pagina oficială facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek .

Dress code: Business Casual.
Organizatori și parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania Betty Ice și Primăria Municipiului Iași.
www.kastamorrelyfashionweek.com

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza