full screen background image

Distribuie

Viva FM si Tester Grup vă invită la concurs! În perioada 09-10 noiembrie, campionatul Național de Off Road revine la Iași prin Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Dacă ai permis de conducere cu vechime de minim 2 ani, trimite într-un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași, răspunsul corect la întrebarea ”Ce eveniment se desfășoară în perioada 09-10 noiembrie?” și poți câștiga un super premiu, constând în: hanoracul official al Cupei Tester Grup 25 de ani, o invitație test drive VIP și o invitație la mișcare din partea Let’s Move/Oxygen (un voucher de o zi). Zilele de concurs sunt: miercuri (7 noiembrie), joi (8 noiembrie) și vineri (9 noiembrie). Câștigătorii vor fi extrași de către realizatorii de programe la ”Dimineți Animate” și la ”Viva Traffic”.

Atenție! La acest concurs se pot înscrie doar persoanele care au permis de conducere cu vechime de minim 2 ani! Premiile se ridică sâmbătă, 10 noiembrie, de la recepția evenimentului.

Sâmbătă si duminică, 10-11 noiembrie, în intervalul 10:00-18:00, pe platoul Păun, te așteptăm la un eveniment ce promovează aventura atât pentru iubitorii de motoare cât și pentru întreaga familie.

Sâmbătă, începând cu ora 14:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova, toate mașinile din competiție vor da un spectacol de cai putere și abilități extraordinare, la proba super specială de TRIAL.

Tester Grup, la aniversarea celor 25 de ani, ofera șansa tuturor pasionaților să testeze timp de două zile modele 4×4 de la 13 mărci auto. Cei care doresc să participe la testare se pot înscrie atât on-line, pe site-ul www.cnor-fras.ro, cât și la secretariatul, de la Motel Bucium în data de 08.11.2018, începând cu ora 14:00.
Evenimentul va fi completat de o zonă de street food, muzică și activități în aer liber.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://vivafmiasi.ro/viva-fm-transmite-live-de-la-campionatul-national-de-off-road-cupa-tester-grup-25-de-ani/

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza