full screen background image

Viva FM și Fabrica de Fum te premiază!

Știm cu toții că listele de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă sunt lungi și obositoare, așadar, noi îți venim în ajutor. În fiecare zi de marți, în perioada 4 decembrie – 18 decembrie, te premiem cu un coș cu produse tradiționale pentru Crăciun de la Fabrica de Fum. Poți să tai de pe listă porcul pentru Crăciun, deoarece Fabrica de Fum are atestate 3 produse delicioase din carne de porc: pastrămă de porc coaptă, slăninuță afumată și ceafă de porc afumată și coaptă.

Ce trebuie să faci? Simplu! Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu răspunsul corect la întrebarea “Ce produse tradiționale din carne de porc, marca Fabrica de Fum, sunt atestate?” și ai șansa să câștigi bunătățuri  ambalate în fum de calitate și făcute din dragoste, așa cum doar bunicii le mai făceau! Câștigătorii sunt aleși prin extagere la sorți, la matinalul “Dimineți Animate”. Stai pe frecvența 105 FM pentru a afla dacă ai câștigat.

“Am atestat trei produse tradiționale: pastrămă de porc coaptă, slăninuță afumată și ceafă de porc afumată și coaptă. Aceste atestate nu prea ne ajută pe noi, ci pe cumpărători pentru că atestarea asta dă o certitudine și o siguranță consumatorilor cum că produsele sunt curate și sunt făcute exact cum le făceau strămoșii noștri, după rețetele lor. E o încredere a cumpărătorului referitoare la faptul că achiziționează niște produse de foarte bună calitate.’’ a spus Paul Gabriel Ioan, director de vânzări Fabrica de Fum.

Fabrica de fum este o afacere de familie, căreia i-au pus bazele doi antreprenori curajoși, Paul Ioan și Lungu Marius, animați de dorința de a oferi ieșenilor produse care păstrează gustul tradițional, cât mai natural, prin care să reînvie în amintirea lor savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor. Ei cred că produsele tradiționale își pot găsi o clientelă fidelă, dacă marfa este de calitate și are un preț acceptabil, iar pe acest principiu își conduc afacerea. Standardele de calitate pe care le respectă, materia primă proaspătă, pe care o achiziționează de la abatoare locale autorizate, condimentele de cea mai bună calitate, naturale, pe care le aduc tocmai din Austria, sunt doar câteva dintre punctele tari, pe care se bazează succesul acestei afaceri.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *