full screen background image

Sărbătorile vin, sărbătorile vin! Știm că ați citit cântând! Și noi suntem la fel de entuziasmați! Cu pași repezi ne apropiem de magia sărbătorilor de iarnă și așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, în luna decembrie VIVA FM este radioul sărbătorilor de iarnă!

Noi am intrat deja în spiritul festiv, iar în acest sens am pregătit pentru voi un playlist special cu cele mai cunoscute cântece de iarnă din repertoriul internațional și românesc. Noutatea începând cu acest an este că vom avea colinde specifice zonei Moldovei! Pentru că luna decembrie este despre bucuria de a dărui, împreună cu prietenii noștri: H2o Clean, Fabrica de Fum, Maxi Pet, La Castel, Bras „Asigurări”, Salon Elemis Spa și Laser Tag, ne-am gândit să organizăm pentru voi o serie de concursuri în cadrul cărora puteți câștiga o sumedenie de premii.

Dacă sunteți curioși să aflați ce este în sacul lui Moș Crăciun de la VIVA FM, vă dezvăluim câteva informații: vouchere în valoare de 100 de lei pentru servicii de spălătorie și curățătorie de la H2o Clean, preparate delicioase tradiționale ambalate în fum de calitate de la Fabrica de fum, vouchere de cumpărături pentru animăluțele voastre de companie de la Maxi Pet, vouchere de 150 de lei pe care le puteți folosiți împreună cu familia și prietenii la Restaurantul La Castel, asigurare pentru locuință de la Bras „Asigurări”, vouchere pentru servicii de înfrumusețare în
valoare de 100 de lei și pentru terapie prin plutire în valoare de 50 de lei de la salonul Elemis și vouchere pentru acces gratuit la două runde de joc de la Laser Tag.

Nu uitați! Cel mai frumos cadou este familia. Sărbători fericite, așa cum vă doriți, alături de VIVA FM – radioul sărbătorilor de iarnă!

Mecanisme concursuri Viva FM! Vă invităm să citiți cu atenție și evident, să participați!

  • Maxi Pet: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu animalul vostru de companie.
  • Fabrica de Fum: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu răspunsul corect la întrebarea ”Ce produse tradiționale din carne de porc, marca Fabrica de Fum, sunt atestate?”
  • H2o Clean: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu textul ”H20 Clean”.
  • La Castel: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu răspunsul la întrebarea ”Care este preparatul tău culinar preferat?”
  • Bras Asigurări: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu textul ”Bras Asigurări”.
  • Salon Elemis Spa: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu răspunsul la întrebarea ”Care este momentul tău de relaxare preferat?”
  • Salon Elemis: pentru a vă înscrie la acest concurs, trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu răspunsul la întrebarea ”Ce te face să te simți mai frumoasă?”
  • Laser Tag: pentru a vă înscrie la acest concurs, scrieți-ne pe Facebook Viva FM Iași, într-un mesaj privat, cum vă distrați în timpul liber.

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *