full screen background image

UPDATE* Lista câștigătorilor Maxi Pet

  1. Mocanasu Manuela
  2. Madalina Filipescu
  3. Ada Gherghel
  4. Tudose Cristian
  5. Andreea Caraiman
  6.  Irina Filipoaia
  7. Tudose Cristian
  8. Mocanașu Mihaela
  9. Mădălina Filipescu
  10. Sînziana Pintilie

Ce cadou pregătești pentru animalul tău de companie?

Viva FM și Maxi Pet te invită, alături de animalul tău de companie, la o un concurs pe cinste! Dacă ești un “stăpân” adevărat, sigur ai telefonul plin de poze amuzante cu pisicuța ta, cățelul sau papagalul tău și de aceea avem o provocare pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași, cea mai frumoasă fotografie cu animalul tău de companie! În perioada 03-14 decembrie, extragem prin tragere la sorți, la matinalul Dimineți Animate, câte un câștigător!

Premiile zilnice oferit de Maxi Pet sunt vouchere de cumpărături, în valoare de 50 lei, la cel mai nou magazin pentru animale de companie deschis în Iași, Maxi Pet!

Maxi Pet pune la dispoziție o gamă variată de hrană pentru câini și pisici, accesorii și jucării, având un raport excelent calitate-preț. În plus, la Maxi Pet găsiți o farmacie veterinară și medici veterinari, care vă pot ajuta  în aspectele legate de nutriție, îngrijire și reguli de creștere. Sunteți așteptați în centrul comercial Tudor, intersecția Bd.Chimiei cu Tudor Vladimirescu, să alegeți tot ce este mai bun pentru necuvântătorii din casele voastre.

Nu uitați să trimiteți cele mai frumoase poze cu animalele voastre de companie în mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași. Ascultați Viva FM și aflați dacă ați câștigat în perioada 03-14 decembrie, la matinal, un voucher de cumpărături la magazinul preferat al animalelor de companie nou deschis în Iași, Maxi Pet! Animalele știu de ce!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *