full screen background image

Ursuleți de pluș, trandafiri roșii și ciocolată? Previzibil, nu crezi? Venim în ajutorul tău cu o propunere de nerefuzat pentru cadoul perfect de Valentine’s Day. Dacă opțiunile anterioare se aflau pe lista ta de cadouri pentru el sau ea, taie-le! Ai nevoie de inspirație, iar noi suntem aici pentru tine! Ce zici de ceva mai special? Rezervă o cină la Treaz&Nu pentru tine și perechea ta! Iar, cine spune că nu poți sărbători ziua îndrăgostiților și singur, Treaz & Nu s-a gândit și la voi, îndrăgostiții de… vin și  de mâncare delicioasă, așa că organizează pe 14 Februarie, Ziua Îndrăgostiților & Nu.

Dacă vă prinde Valentine’s Day nepregătiți și fără planuri, află că la Treaz&Nu se organizează cu dragoste  acest eveniment special, cu vinuri de sorbit, gustări de servit și muzică live de iubit, în 2 sau cât pentru 2.

Îți va ține companie: Gustare: snail butter & plăcină cu brânzeturi; Main course – piept de rață cu compot de fructe și legume blanșate & vin ; Desert: tartă de lămâie & vin.

Dragostea este neprețuită, dar nu și cele de sorbit & servit în doi, așa că meniul zilei pentru îndrăgostiți are prețul de 160 lei (pentru 2 persoane).

Pentru rezervări apelează la 0745 321 930. Grăbește-te, locurile se ocupă și nu vrei să stai acasă, singur, privind o comedie romantică sau să rămâi cu ursulețul de pluș.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/2225566004167665/

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *