full screen background image

VIVA FM și XOPTIC te premiază!

Cum ar fi să te proiectezi oriunde îți dorești, în timp real? XOPTIC îți îndeplinește dorința.
Trimite mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași, cu răspunsul corect la întrebarea ‘’Unde se află magazinul X OPTIC?’’ și poți câștiga o pereche de ochelari VR, marca Zeiss, în valoare de peste 800 de RON. Anunțăm câștigătorul pe 19 aprilie.

Așadar, dacă pentru concediul de Paște nu ai planuri de plecare, cu ochelarii Zeiss ajungi din sufragerie în destinația dorită, în doar câteva secunde. Plictiseala nu este sinonim cu această experiență.

Zeiss VR ONE PLUS este un dispozitiv ce îți deschide o perspectivă cu adevărat unică, o serie nouă de posibilități, o lume uimitoare. Este un nou mod de a vizita locuri, de a privi filme sau de a te bucura de jocuri. Urmărește cele mai noi filme 3D sau clipuri filmate cu camere de 360° și experimentează senzațiile unice pe care acestea ți le oferă. Mai mult, în cinematograful tău privat poate rula filmul celei mai recente aniversări din familie sau fotografiile tale din vacanță.

ZEISS VR ONE Plus suportă smartphone-uri cu dimensiunea display-ului între 4,7 si 5,5 inchi, ce au giroscop, accelerometru și busolă.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *