full screen background image

UPDATE*

Azi, 24 iunie, solistul trupei SPAM, Cosmin Vaman, a fost invitatul lui Andrei Giurgia și Gabi Sîrghie, la matinalul ”Dimineți Animate”.

Puteți asculta interviul integral, aici:

 

Prietenii noștri de la The Trumpets ne-au obișnuit cu evenimente foarte faine de-a lungul timpului, așadar, nici acesta nu e de ratat. Vineri, pe 28 iunie, la The Trumpets concertează Trupa SPAM. Despre ei știți cu siguranță că sunt amuzanți, cântă un acoustic pop antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale.

Adună-ți gașca de prieteni și haide la The Trumpets, pe 28 iunie. Oferă-ți un moment de pauză și de distracție după o lună serioasă de muncă, task-uri și deadline-uri.

Pentru un vibe bun până pe 28 iunie, vă lăsăm să ascultați, aici,  câteva dintre cele mai populare cantece ale trupei Spam:

Cele mai frumoase – https://www.youtube.com/watch?v=fJpHWI2NB6E
Facem dragoste – https://www.youtube.com/watch?v=FWHx-C96SPA
Noaptea în ̶I̶a̶ș̶i̶ pub – https://www.youtube.com/watch?v=tYLRq_Umr_w
Cu solistul și compozitorul Trupei SPAM, Cosmin Vaman, vă auziți la matinalul de la Viva FM de luni, 24 iunie, de la ora 9, când vom povesti împreună despre la ce surprise să ne mai așteptăm vinerea viitoare și nu numai.
Prețul biletului este de 30 de RON, iar biletele se găsesc în pub.
Pentru mai multe informații apelați la: 0745 321 930.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *