full screen background image

VIVA FM și Crama Hermeziu te provoacă la concurs!

Până la jumătatea lunii august, în fiecare zi de joi poți câștiga un pachet cu 3 vinuri alese ale Cramei Hermeziu. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași cu numele băuturii tale preferate de la Crama Hermeziu și poți câșțiga prin tragere la sorți un pachet cu unele dintre cele mai îndrăgite produse ale cramei: Vladomira Feteasca Alba, C est Soir Cabernet Sauvignon roze și Hermeziu Sauvignon Blanc.
Sărbătorește vara aceasta alături de cele mai fine băuturi și bucură-te din plin de gustul produselor Cramei Hermeziu!

Condiții de participare:
Participanții trebuie să trimită mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu numele unui produs al Cramei Hermeziu și un număr de telefon, unde pot fi contactați în cazul în care sunt desemnați câștigători.
Participanții trebuie să aibă domiciliul în județul Iași și să-și asume ridicarea premiului de la sediul VIVA FM (Str. Sf. Andrei nr. 16A Iași ).
Participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani.
Înscrierile la concurs se realizează până pe data de 14 august, ora 16:00.

Află frumoasa poveste vinurilor de la Crama Hermeziu.
Hermeziu este numele de fată al mamei lui Costache Negruzzi și simbolizeză destin, vitejie și forță. Moșia dinastiei Negruzzi a pus bazele unui vin cu o istorie de peste 200 de ani. Pe moșia de la Hermeziu s-au bucurat, s-au întristat, și-au trăit viețile și le-au încheiat membrii familiei Negruzzi. De la scriitorul Costache Negruzzi, la Ella Negruzzi, prima femeie avocat din România, Leon Negruzzi, scriitor, primar și prefect de Iași, până la generalul Mihai Negruzzi și fiul sau Bob Negruzzi, scriitor de limba franceză, toți și-au legat destinele de pământurile de la Hermeziu.

Crama Hermeziu se dezvoltă astăzi în cadrul grupului de firme Domeniile Lungu, o afacere de familie, susținută și dezvoltată prin investiții în tehnologie și modernizare. Vinurile obținute de Crama Hermeziu au o legătură specială cu pământul, fiind concepute pentru a transmite mai departe istoria locurilor de unde provin. Relieful terasat și tehnica modernă reușesc să compună un mediu perfect pentru strugurii cultivați pe cele 150 de hectare de teren: Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Busuioacă de Bohotin, Fetească Albă, Fetească Regală, Risling de Rhin, Fetească Neagră sau Muscat Ottonel sunt soiuri vinificate cu grijă de oenologi recunoscuți ai Cramei Hermeziu.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *