full screen background image

VIVA FM și AQUAPHOR te premiază! Este ultima lună de vară, dar asta nu înseamnă că organismul nostru are nevoie de o hidratare optimă doar în sezonul cald. Organismul nostru are nevoie, conform specialiștilor, de minim 2 litri de apă pe zi, indiferent de anotimp. Cu ajutorul filtrelor Aquaphor, ai apă filtrată direct de la robinet fără microbi și alte substanțe nocive.

Dăm startul unei noi serii de concursuri realizate împreună cu prietenii noștri de la Aquaphor.

Te-ai întrebat vreodată ce conține apa pe care o consumi de la robinet?
Începând de azi poți avea apă filtrată la tine acasă. Cum? Trimite mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM IAȘI în care să specifici cel puțin un avantaj în utilizarea filtrelor AQUAPHOR și ai șansa să câștigi o cană filtrantă care asigură protecție familiei tale și cu ajutorul căreia poti obține direct de la robinet apă fără clor, metale grele și alte substanțe nocive care se găsesc în apa din rețeaua comună. Din cele 9 căni filtrante, testate în Germania, cana Aquaphor a primit cea mai înaltă calificare.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți la „Dimineți animate’’, în fiecare zi de vineri, toată luna august!
Înscrie-te la concurs și vei avea acces ușor la apă potabilă sănătoasă!

Aquaphor este o companie internațională cu locații de producții și cercetare în mai multe țări, dintre care:  Statele Unite ale Americii, Rusia, Estonia și Germania. A fost fondată în anul 1992 pentru a dezvolta și produce filtre de apă, durabile, extrem de eficiente și ușor de folosit în condițiile reale.

Peste 13 milioane de familii, din peste 35 de țări beneficiază de apă de calitate datorită filtrelor Aquaphor.
Cana filtrantă este atât de ușor și simplu de folosit încât va deveni de neînlocuit în rutina ta
zilnică. Aquaphor – izvorul tău de acasă!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *