full screen background image

VIVA FM și X OPTIC vă invită la concurs!

Știm că avem iubitori de festivaluri printre ascultătorii noștri, iar împreună cu X OPTIC ne-am gândit să dăm o mână de ajutor în ceea ce privește touch-ul final al look-ului de festival.
Nu te mai ținem în suspans… X OPTIC oferă o pereche de ochelari de soare cool, marca, Polaroid, Invu sau Solano! Perfecți pentru orice moment, îți asigură atât protecția necesară împotriva razelor solare, dar îți conturează perfect și stilul, încât nu ai cum să nu ieși în evidență cu un astfel de accesoriu.

La X Optic poți beneficia de consulatații oftalmologice, lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare, accesorii ochelari. Brand-uri de renume, promoții permanente și personal calificat, te așteaptă la X Optic, în centrul comercial Era Shoppig Park.

Ce trebuie să faci?
Trimite mesaj pe pagina noastră de Facebook cu răspunsul corect la întrebarea: Unde se află XOPTIC?, și vineri, pe 30 august, poți câștiga o pereche de ochelari de soare, în valoare de 250 lei. Îti poți alege modelul și marca, Polaroid, Invu sau Solano!

Extragem norocosul câștigător în direct, la Dimineți Animate. După, ne poți trimite și o fotografie a look-ului tău final cu ochelarii de soare de la X OPTIC. Poate ne inspirăm și noi de la tine.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *