full screen background image

În data de 14 septembrie 2019, Rubik Hub va organiza la Iași evenimentul Startup Challenges Hackathon.

Scopul unui  hackathon este întotdeauna același: specialiști din diverse domenii și developeri creeză soluții inovatoare sau salvatoare în contextul temei sau provocării pentru care s-au înscris.

Rubik Hub consideră oportună organizarea unui hackathon de 12 ore, unde profesioniști din diverse domenii, liber-profesioniști sau nu, sunt invitați să ajute cele 10 startup-uri înscrise să își depășească o provocare actuala.Vrem să aducem împreună persoane cu expertiză și perspective multiple pentru a accelera soluționarea problemelor identificate și estimăm că un număr de aproximativ 80 de profesioniști se vor înscrie la hackathon!

Cele 10 startup-uri vor fi selectate dintre cele 22 de startup-uri acceptate în Rubik Garage, programul de pre-accelerare lansat de Rubik Hub la începutul lunii iulie. Practic, echipa Rubik Hub va face o potrivire între echipele de startup și profesioniștii înscriși, în funcție de nevoi și expertize.

Fiecare startup are în componența sa 2-4 membrii, însă se confruntă cu diferite provocări în procesul de dezvoltare. Provocările diferă în funcție de domeniul de activitate, dar acestea sunt cel mai des întâlnite: AWS, PHP, UI/UX, design thinking, dashboard, modelul de business, landing page, tehnici de validare, strategia de vânzări, strategia de lansare, marketing, planul de social media.

Hackathon Startup Challenges aduce la aceeași masă 80 de profesioniști care să ajute 22 startup-uri să își rezolve câte un challenge. Misiunea noastră este să aducem împreună persoane cu expertize și perspective multiple pentru a accelera rezolvarea challenge-ului.
Fiecare startup are un challenge unde are nevoie de ajutorul tău. Echipele de startup sunt mici la început, au 1-2-3 membri, și prin hackathon ne dorim să accelerăm și să facem pun push dezvoltare sau deblocarea unor aspecte importante din planul lor de lansare.

Urmărește activitatea pe pagina de Facebook a evenimentului!

Ești pregătit de o nouă provocare?! Înscrie-te acum: http://bit.ly/startuph

Această ediție este organizată în parteneriat cu cei de la Codecamp Romania și TBNR Accelerator.

Oricine este binevenit! Înscrierile se fac prin completarea unui scurt chestionar: http://bit.ly/stchha

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook a evenimentului!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *