full screen background image

Vino în showroom-ul Bras Renault vis-a-vis de Metro în perioada 2-14 septembrie și profită de ofertele prin Programul Rabla pentru a câștiga mașina comandată!
Trebuie doar să te înscrii în aplicație completând datele în formularul special creat și plasezi o comandă fermă!
Înscrierea se face online pe https://promotii.renault.ro/ sau în showroom-ul Bras-Renault, în aplicația dedicată.

Programul Rabla – ediția de toamnă:
Clio – de la 7.950 Euro
Captur – de la 10.650 Euro
Megane – de la 11.850 Euro
Kadjar – de la 15.150 Euro
*preț cu TVA și primă de casare

Reguli de participare sunt:
• Indiferent de aplicația prin care se înscrie (online sau in showroom), un participant primește 1 șansă de câștig pentru premiu.
• Cei care s-au înscris online, odată ajunși în showroom, NU se mai pot înscrie încă o dată prin intermediul aplicației de showroom.
• Cei care s-au înscris în aplicația din showroom NU se mai pot înscrie prin aplicația online.
• IMPORTANT! Comenzile din perioada de campanie , neînsoțite de înscriere în aplicație (online sau showroom), NU intră în tragerea la sorți.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat prin Fondul pentru Mediu, valabilă până la data 31 august 2019, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare, calculate în Euro (1 € = 4,7451 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie pentru fiecare model . Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *