full screen background image

UPDATE*

LISTĂ CÂȘTIGĂTORI

Răileanu Andreea Georgiana

Enea Georgiana

Mihaela Chiculiță

Viorica Picincu Hobjila

Fabiola Almasanu

Festivalul Micilor Producatori și Viva FM te premiază!

Să înceapă răsfățul papilelor gustative, deoarece dăm startul unui concurs delicios la care puteți câștiga coșuri cu produse tradiționale de la Asociatia Produs in Botosani, prezenta la Festivalul Micilor Producatori, eveniment organizat simultan cu Târgul Agralim.

În perioada 16–20 septembrie, premiem 5 ascultători VIVA FM, în direct, la ‘’Dimineți Animate’’, deoarece știm cât de mult v-au plăcut produsele producătorilor locali prezenți anul trecut la Festivalul Micilor Producatori.

Ce trebuie să faceți?
Trimiteți într-un mesaj privat, pe pagina noastră de Facebook-Viva FM Iași, răspunsul corect la întrebarea ‘’Care este cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei?’’. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți, în fiecare zi, la ‘’Dimineți Animate’’.

Anul acesta, Festivalul Micilor Producatori și Târgul pentru fermieri AGRALIM, își vor deschide porțile în perioada 19 – 22 septembrie, la  Centrul Expoziţional Transagropolis, intrarea în Leţcani, DE583 (click pentru hartă)  şi promite un program complex de evenimente atât pentru publicul specialist cât și pentru publicul larg.

Viva FM este susținător media principal la acest eveniment!

Atenție! Câștigătorii acestui concurs trebuie să își ridice premiile de la standul Asociației Produs în Botoșani de joi până duminică, în intervalul 12.00 – 17.00, cu excepția zilei de duminică, când ridicarea premiilor se poate realiza pana la ora 14.00. Vă rugăm să consultați regulamentul înainte de a participa la acest concurs. Acesta se regăsește la secțiunea Concursuri-Regulament.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *