full screen background image

VIVA FM și Egros te provoacă la concurs!

Vești bune de la Egros: zeci de vouchere de cumpărături puse în joc!

Până la finalul anului, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri poți câștiga prin tragere la sorți câte un voucher în valoare de 100 lei, valabil în magazinele Egros. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii într-un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași despre o experiență plăcută pe care ai avut-o la complexul comercial Egros și să ne trimiți numărul tău de telefon pentru a fi sunat în direct la radio, dacă vei fi extras câștigător.

Condiții de participare:
Participanții trebuie să scrie într-un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași despre o experiență plăcută pe care au avut-o la complexul comercial Egros și să trimită un număr de telefon, unde pot fi contactați în cazul în care sunt desemnați câștigători.
Participanții trebuie să aibă domiciliul în județul Iași și să-și asume ridicarea premiului de la sediul VIVA FM (Str. Sf. Andrei nr. 16A Iași ).
Participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani.

Despre Egros Shopping Iași

Complexul comercial Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei ce își dorește să fie cât mai aproape de dorințele și nevoile celor care îi vizitează. Cele peste 800 de standuri comerciale, (cu suprafețe cuprinse între 12 și 200 de metri pătrați), vin în întâmpinarea cliențior cu o varitate de produse și servicii de la îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, accesorii GSM, farmacii, agenții de voiaj, mobilier, atelier de retuș, schimb valutar și salon de înfrumusețare.

Prin varietatea de produse și servicii puse la dispoziție Egros Shopping Iași este alături de clienții săi în cele mai importante momente. Dacă vă casătoriți sau poate vă pregatiți să deveniți părinții spirituali ai unui copil aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru ca de la botez să nu lipsească nimic: hăinuțe, căruciore și accesorii, jucării și lumânări de botez.

Dacă vă pregătiți să vă oficializați dragostea prin căsătorie sau dacă sunteți doar invitați la un astfel de eveniment aflați că Egros Shopping Iași vă oferă nenumarate opțiuni de rochii de mireasă sau de ocazie, costume elegante, pantofi și accesorii.

De asemenea Egros Shopping vă poate fi alături și în momentele nefericite ale vieții, venind în sprijunul dvs. cu o gamă extinsă de produse necesare în cazul unei înmormântări sau pomeniri.

Tot la Egros Shopping puteți găsi cadoul perfect pentru cei dragi sau obiecte de mobilier și decorațiuni interioare pentru casa visurilor dvs. Iar dacă aveți nevoie de o pauză între cumpărături, vă puteți lua doza de energie din zona de Food. Egros Shopping Iași oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse la prețuri accesibile, în
spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiențe placute de shopping.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *