full screen background image

Toamna se numără bobocii, vorbă din popor, noi, la VIVA FM avem o altă vorbă. Toamna se numără proiecte, realizări și obiective îndeplinite.

În cele ce urmează, vă anunțăm prognoza VIVA FM pentru toamna aceasta. Se anunță un sezon plin de surprize.

În fiecare dimineață, în intervalul orar 07:00 – 10:00, soarele răsare odată cu matinalii noștri, Andrei Giurgia și Gabi Sîrghie, alături de care vă puteți savura cafeaua bine dispuși la primele ore ale zilei, informați corect despre realitatea locală și națională. Matinalii și invitații lor – persoane importante din mediul local, formatori de opinie și artiști, au grijă să vă livreze informații esențiale din aria fiecărui domeniu de interes, analizând subiecte de moment importante pentru voi. Fiți curioși despre tot ce vă înconjoară și începeți fiecare zi informați și animați, deoarece este imposibil să nu zâmbiți la glumele lui Gabi și Andrei. Diminețile dau startul zilei, iar Diminețile Animate fac ziua mai bună, alături de o cafea pe măsura sarcinilor din ziua respectivă, bineînțeles!

Soare-n difuzoare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10.00 la 13.00, la VIVA Cafe. Cea mai bună cafea este la …VIVA Cafe, alături de Lidia Uja! Tu trebuie doar să fii pregătit să asculți muzica potrivită ceaiului sau cafelei tale din fiecare zi și cele mai interesante informații… de peste tot.

Iar dacă ești la volan sau la birou, între orele 13 și 17.00, asculți Viva Trafic. Afli de la Cristina Vorobchievici detalii din trafic, din județul tău, din țară și din lume, sfaturi de călătorie și cum să ajungi în siguranță la destinație, relaxat și informat!

Cel mai frumos apus este la VIVA FLASH. În timp ce unii dintre voi vă încheiaţi programul de muncă, Cerasela abia îl începe şi vă oferă informaţiile de la finalul zilei într-o atmosferă relaxantă de VIVA FLASH, de la ora 17:00. Interviuri cu personalităţi din lumea muzicală, cele mai noi hituri, tendinţe mondene, noutăţi din box-office… la VIVA FLASH.

Zilele de miercuri, începând cu ora 13:00, sunt însorite în studioul VIVA FM, Cristina Munteanu ne prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor locali. Te-ai întrebat vreodată cu ce gânduri pleacă la drum un tânăr antreprenor? De unde vine succesul sau insuccesul? Câte obstacole a depășit un om de afaceri până când a putut să spună ”Da, am reușit!”? Cum a contribuit la dezvoltarea comunității? De ce este important să consumăm produse locale? Vrem să aflăm răspunsurile la toate aceste întrebări și la multe altele în emisiunea ”Localnici la superlativ”. La VIVA FM, în fiecare miercuri, de la oră 13.00.

În zilele de joi se anunță valuri puternice de informații ce tulbură societatea. Andrei Giurgia tratează într-o altă lumină, pe un ton obiectiv, problemele societății ’’Față-n față’’ cu decidenții orașului. Andrei este pregătit să descopere informații prețioase de la invitații pe care-i va avea Față-n Față, în fiecare joi, de la ora 13:03 la 14:00, personalități importante din diferite domenii de activitate. Acestea vor fi intervievate pe baza unor subiecte de actualitate, cu scopul de a găsi răspunsuri la problemele și situațiile cu care se confruntă
orașul Iași. Față în Față vine să dezbată perspectivele de orice natură, alături de persoane care au un cuvânt de zis vis-a-vis de Iași.

La finalul săptămânii, la Est de Vest, domnul profesor Doru Tompea, de la ora 13.00 la 14.00, aduce în scenă analizele unor specialiști reputați în plan național, coordonatele unei realități fluide și dinamismul în înțelegerea lumii de azi. Deciziile liderilor politici, noile forme ale discursului public și provocările actualității sunt întoarse pe toate fețele în cadrul unor dialoguri menite să ofere ascultătorilor Viva FM reperele necesare informării corecte și formării spiritului critic. Vineri de vineri, emisiunea La Est de Vest îți aduce grila de lectură a
celor mai importante evenimente de la Estul Vestului.

În week-end se anunță o maximă de distracție, deoarece pregătim proiecte interesante pentru voi. Ești pregătit? Cele mai bune 30 de piese ale momentului le asculți în fiecare weekend la VIVA Chart. Unele au un viitor promițător, celelalte un trecut și împreună le ordonăm după preferințele tale. Doar pe frecvențele VIVA Fm TU alegi muzica pe care o asculți! Primești bonus informații despre artiștii tăi preferați: datele concertelor, lansările albumelor dar și picanterii. Ți-ai notat? În weekend e VIVA Chart!

Ne-am implicat în comunitatea locală și continuăm să facem acest lucru prin intermediul site-ului de știri, www.stirilevivafm.ro și a proiectelor marca VIVA FM – Produse locale pentru localnici, VIVA la Playa, Ice Ice VIVA, campanii sociale și concursuri.

Cu o nouă grilă de programe radio adaptată dorințelor ascultătorilor noștri, sperăm să fructificăm noul sezon la maxim și să culegem aceleași roade în toamna anului 2020.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *