full screen background image

În zilele de 08 și 09 noiembrie, Agenția de recrutare și consultanță ECIM, organizează la Iași, la parterul Hotelului Unirea,  Cafeneaua cu Joburi – un ALTFEL de târg de locuri de muncă.
Evenimentul este susținut de OLX Locuri de muncă, în calitate de Partener Principal.

Cele două serii de evenimente, desfășurate deja în 2019 în regiunea Moldovei, au adus peste 9000 de oameni în căutarea unui loc de muncă și peste 90 de firme pregătite să angajeze.

Cafeneaua cu Joburi nu este doar un târg cu locuri de muncă ci un loc în care participanții primesc consiliere și orientare în alegerea unui loc de muncă, pot să afle informații despre firmele participante, detalii despre condițiile de salarizare și beneficiile oferite.

Joburile disponibile se adresează tuturor categoriilor de vârstă cât și diferitelor niveluri de pregătire, de la muncitor necalificat, la persoane cu studii superioare.

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment care vrea să provoace ieșenii să își cunoască mai îndeaproape angajatorii, să exploreze posibilități, să pună întrebări. Cafeaua este liantul perfect pentru a începe o conversație, de aceea noi o oferim tuturor participanților, pentru a înlesni comunicarea.

Cei care au dificultați în redactarea CV-ului sau nu au unul la îndemână beneficiază de consultanță gratuită de la personal specializat și au în același timp ocazia de a se înregistra în bazele de date ECIM.

La eveniment sunt așteptate persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a unei noi oportunități în carieră, persoane care vor să își schimbe domeniul de activitate, care vor să prospecteze piața și să găsească cea mai bună variantă pentru viața lor, în firma potrivită, cu beneficiile necesare.

De ce funcționează rețeta “joburilor pe gustul tău” față de alte evenimente similare?
Cafeneaua cu Joburi este contextul gândit de experți în domeniul recrutării și a consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selcție a angajaților și pe de cealată parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

ECIM, organizatorul evenimentului, este companie de recrutare, specializată în găsirea omului potrivit pentru jobul potrivit. Experiența consultanților ECIM este acum concentrată în evenimentul Cafeneaua cu Joburi Iași, unde aceștia așteaptă ieșenii alături de mari angajatori din județ.

OLX este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Categoria Locuri de muncă are cea mai mare acoperire de oferte din țară, cu peste 450 000 de anunțuri active în fiecare an.

Parteneri naționali :mefi.ro, Adaptive Management, Paradigma, Telesystem
Parteneri media: Ziarul Evenimentul, Viva FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *