full screen background image

Au trecut deja mai bine de 10 ani de la apariția primei criptomonede, iar până în prezent, ce a fost revoluție pentru economie, a devenit parte a unei realități care caracterizează o importantă parte a tranzacțiilor la nivel global.

Susținerea din partea sistemului bancar, dar și din partea guvernelor, nu face decât să arate că viitorul economiei, dar mai ales al tranzacțiilor, are să arate destul de diferit de ceea ce am experimenat până în prezent. Trecerea spre criptomonedă s-a făcut oarecum traptat, și prin apariția serviciilor de internet banking, oferite de cele mai multe dintre băncile din România. Pe de altă parte, tranzacțiile online și administrarea banilor, la modul general, prin sisteme virtuale, pot produce sau modifica reflexe psihologice care trebuie atent urmărite și asumate, în relație cu educația financiară care lipsește cu desăvârșire din România, oricât ar fi ea de frumoasă.

O temă nouă, așadar, pentru debutul lunii noiembrie, la Viva FM. Banii poartă o importantă componentă psihologică, iar mutarea lor din portofel, în cont și apoi în virtual, sub forma criptomonedelor, reprezintă o temă de interes general. Vă invităm la dialog, începân cu data de 4 noiembrie.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *