full screen background image

La mulți ani, România! Plini de glorii precum cea de pe 1 Decembrie 1918! La mulți ani, cu români viteji precum înaintașii ce au luptat cu brațele armate pentru a te întregi. La mulți ani, cu tradiții și obiceiuri păstrate! La mulți ani, purtați cu mândrie în sufletele românilor de pretutindeni!

În perioada 25 noiembrie – 1 decembrie, readucem în atenția publicului importanța și semnificația istorică a Zilei Naționale a României. Acum peste 100 de ani, în anul 1918, s-a îndeplinit cel mai mare obiectiv național al românilor din patru unghiuri: Basarabia, Bucovina, Transilvania și Regatul României, acela de a constitui un stat unitar, puternic; un eveniment important al istoriei poporului român, și anume, Marea Unire.

Acum, cinstim cu respect vitejia și trecutul grlorios al României, în cadrul campaniei ‘’Săptămâna Națională a României’’.

Cu acest prilej, vă invităm în hora premiilor VIVA FM!
Lăsați un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, click  aici,  în care să ne spuneți de ce sunteți români mândri și puteți câștiga unul din premiile puse în joc. Premiem câte un român mândru pe zi, în direct, la Dimineți Animate, în perioada 25 – 29 noiembrie.

Câștigați: o carte ”România – Documentele Marii Uniri 1918”; un tort personalizat cu tricolorul României, două invitații la Complexul Muzeal Național Iași și un voucher de la Pivnița Boierească. Dintre participanții înscriși la acest concurs va fi extras un câștigător, vineri, pentru abonamentul de 7 ședințe – tratament de spondiloză cervicală, oferit de Eis Med – centru de recuperare medicală.

Partenerii campaniei: Tipo Moldova, Eis Med – centru de recuperare medicală, Cofetăria Marabou, Complexul Muzeal Național Moldova Iași și Pivnița Boierească.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *