full screen background image

Oferă-i casei tale liniște, protecție și prosperitate! Nu, nu vorbim despre ceremonii de alungare a energiilor rele și a ghinionului, ci despre IsoPro Concept – izolații cu spumă poliuretanică, termoizolații cu poliuretan și hidroizolații cu poliuree.

De ce să îți izolezi casa? În primul rând, trebuie să ții cont de confortul termic al locuinței tale și de costurile de întreținere, iar dacă facturile îți dau bătăi de cap, noi te sfătuim să le vii de hac.

Cu toții ne dorim să facem față cu brio temperaturilor scăzute din sezonul rece și caniculei de vară, așadar, secretul este termoizolarea cu poliuretan. Spuma poliuretanică este un material organic care asigură o izolație termică excelentă. Prin pulverizare, acest produs creează un strat continuu pe suprafața podului, mansardei sau a tavanului. Un avanjat major în folosirea spumei poliuretanice în lucrările de termoizolare este faptul că se aplică un strat mai subțire decât materialele uzuale pentru minimizarea pierderilor de căldură și a banilor din buzunarul tău.

Soluția inteligentă pentru o casă confortabilă în orice anotimp este Isopro Concept – iarna ai căldură, iar vara ai răcoare!

IsoPro Concept sunt bucuroși să vă ajute oricând, oriunde, cu izolații, hidroizolații, fonoizolații, așadar, puteți apela sau lăsa mesaj, aici: https://www.facebook.com/isoproconcept/

Mai multe informații despre produsele și serviciile IsoPro Concept, aici: http://www.isoproconcept.ro/

Fii fericit în locuința ta!IsoPro Concept bucuroși să vă izolăm.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *