full screen background image

Informăm și ajutăm! Principii pe care se bazează activitatea VIVA FM, în scopul susținerii comunității locale.

Transmite mesajul tău prin intermediul canalelor de comunicare  VIVA FM, iar noi aducem în atenția publicului informațiile de interes! Acest mesaj se adresează atât antreprenorilor locali care doresc să comunice informații despre desfășurarea activității antreprenoriale, din această perioadă, cât și persoanelor fizice care își pot face auzită vocea prin intermediul VIVA FM! Oricine este doritor să fie solidar cu persoanele care nu dispun în acest moment de ajutor extern în ceea ce privește procurarea alimentelor de bază sau a medicamentelor, în special persoanele vârstnice, este bine venit să se alăture acestei inițiative și să ofere o mână de ajutor.

Timpul este o resursă foarte importantă a oricărei afaceri! Dat fiind contextul economic actual, este important să acționezi la timp reorientându-te spre noi strategii de comunicare adaptate nevoilor curente, pentru a salva activitatea economică a afacerii tale. VIVA FM rămâne în continuare suportul din spatele produselor tale și sprijină comunitatea locală din care face parte! Așadar, dacă ai o afacere locală și vrei sa transmiți un mesaj ieșenilor ne poți contacta la numărul de telefon 0757 427 980  sau pe messengerul paginii de Facebook VIVA FM Iași, iar noi vom informa publicul despre activitatea ta. Ajută-i pe ieșeni să fie informați și să ne continuăm activitatea economică în siguranță.  VIVA FM va rămâne și în următoarea perioadă un mijloc de informare sigur și apropiat de locuitorii din Iași.

Pentru că o provocare trebuie acceptată și abordată într-un mod pozitiv, haideți să ne unim forțele și să-i facem față cu brio, pentru ziua de mâine!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *