full screen background image

2.000 de studenți participanți și sute de CV-uri depuse la Târgul Internațional de Cariere în Inginerie organizat de Politehnica ieșeană

Distribuie

Peste 2.000 de studenți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași au venit la Târgul Internațional de Cariere în Inginerie TICI 2018 pentru a interacționa cu reprezentanții celor 20 de companii expozante. Tinerii au aflat despre oportunitățile pe care le au de angajare după terminarea facultății și s-au informat în legătură cu posibilitatea de a urma internshipuri plătite încă din timpul studiilor.

TICI 2018 s-a desfășurat în perioada 6 – 7 noiembrie 2018, fiind cea de-a doua ediție a singurului târg organizat în întregime de către o universitate, care tratează domeniul ingineriei. Companiile expozante la târg au provenit din domeniile de specialitate ale tuturor celor 11 facultăți ale TUIASI și au prezentat ofertele lor în holul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”.

Spre deosebire de ediția de anul trecut, organizatorii au dezvoltat aplicația prin care tinerii puteau deja să își realizeze un „CV la minut”, acum existând posibilitatea în aplicație de a-ți dezvolta un CV amplu, profesionist, care să cuprindă și experiența de muncă, dar și cea extra-curriculară. La finalul târgului, siteul joburi.tuiasi.ro va rămâne funcțional și le va oferi posibilitatea studenților de a-și realiza CV-ul în aplicația dezvoltată de universitate, CV pe care îl vor primi pe email și vor putea să îl folosească ulterior.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza