full screen background image

A fost scoasă la licitație modernizarea a două sectoare de drum județean

Modernizarea a încă două sectoare de drum judeţean a fost scoasă la licitaţie, în proceduri separate, de Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor. Aprobate de consilierii judeţeni în februarie, cele două segmente se află în partea de sud-est a judeţului. Pentru aproape 8 km de pe DJ 249E, între Tomeşti şi Ţuţora, licitaţia porneşte de la va­loarea totală estimată de 10 milioane de lei.

În ambele proceduri, 90 la sută din ofertă reprezintă componenta financiară, iar 10 la sută se acordă pentru perioada de garanţie de 60 de luni, respectiv gradual, de la 36 de luni. Mai puţin de trei ani garanţie înseamnă respingerea ofertei.

Pe de altă parte, se are în vedere modernizarea drumului de la limita judeţului, prin Dolheşti şi Ciorteşti, până la Coropceni. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 12 milioane de lei. Ofertele pot fi depuse până la jumătatea lunii mai, câştigătorul urmând să fie anunţat cel mai târziu în septembrie. Durata contractelor va fi de 12 luni.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, a fost scoasă la licitaţie realizarea expertizei tehnice pe tronsoanele Voineşti, Slobozia – Ţibana și Ţibana-Glodenii Gândului.

Luni, 15 aprilie, este ultima zi de înregistrare a ofertelor, iar câştigătorul va trebui să finalizeze expertiza în termen de 30 de zile. Pentru documentaţie, DJADP a pus la bătaie 33 mii lei.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *