full screen background image

A început Săptămâna Prevenirii Criminalităţii

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII a început astăzi la nivelul judeţului Iaşi. Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat activitatea de lansare a manifestării în sala de festivităţi a Liceului Teoretic “Vasile Alecsandri” Iaşi. La această acţiune au participat peste 100 de elevi de clasa a lX-a. Campania “SĂ EXMATRICULĂM VIOLENŢA” se va derula în perioada septembrie – decembrie 2016, în cinci şcoli din municipiul Iaşi.

Această activitate preventivă este organizată în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi.  Activitatea s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor, care din spectatori au devenit actori și au interacţionat pe marginea subiectului,  oferind soluţii pentru rezolvarea non-violentă a unui conflict și implicându-se în mod activ în discuțiile cu organizatorii.

Încadrul campaniei „SĂ EXMATRICULĂM VIOLENŢA” urmează a mai fi derulate acțiuni similare în următoarele unități școlare: Liceul Teoretic “A.I.CUZA ” Iași, Colegiul Național “E. RACOVIȚĂ”Iași, Colegiul Tehnic “G. ASACHI” Iași, Colegiul Economic Administrativ Iaşi.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *