full screen background image

ACCIDENT GRAV în Timişoara: 17 persoane, rănite după ce o cisternă a lovit un tramvai

accident1     Un număr de 17 persoane au fost rănite, joi, după ce o cisternă a lovit un tramvai în faţa Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, traficul în zona producerii accidentului fiind blocat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Mirela Drăghicioiu, accidentul a avut loc în faţa Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, după ce şoferul unei cisterne a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure, iar autovehiculul a lovit un tramvai.

“Şoferul în vârstă de 40 de ani al unei autocisterne a făcut o manevră de întoarcere pe strada din faţa Spitalului de Copii, fără să se asigure, maşina intrând în coliziune cu tramvaiul care circula pe linia 1, înspre Gara de Nord. În urma accidentului, mai mulţi pasageri din tramvai au fost transportaţi la spital sau au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Poliţiştii de la faţa locului spun că în accident au fost rănite uşor 17 persoane, printre care şi vatmanul tramvaiului.

VivaFM – Live Your Music! » Național

Comentarii