full screen background image

Actorii Teatrului „Luceafărul” urcă pe scenă cu ultimele reprezentații ale stagiunii

Distribuie

Actorii Teatrului „Luceafărul” Iași vor urca pe scenă, în perioada următoare, cu ultimele reprezentații ale stagiunii, urmând a se reîntâlni cu publicului în toamnă.  La sfârșitul acestei săptămâni, duminică, de la ora 10.00, în Sala Mică a instituției ieșene se va juca „Privighetoarea”, un spectacol cu marionete realizat de Constantin Brehnescu (scenariul și regia), Viorica Perju (scenografia), Radu Ștefan (muzica) cu actorii Gabriela Andrei, Beatrice Volbea, Emanuel Florentin, Gabriel Lazăr (mânuire), Liviu Smântânică, Carmen Mihalache, Toma Hogea, Elena Zmuncilă, Cristian Gheorghiu (voci).

Printre ultimele reprezentații se mai numără și „Frumoasa și Bestia” după Frații Grimm, care se va juca duminică, 24 iunie, în Sala Mare, de la ora 11.30, în regia lui Ion Ciubotaru, scenografia Viorica Perju, cu Ioana Iordache, Dragoș Maftei, Raluca Pintilie, Viorel Vârlan, Elena Zmuncilă, Claudiu Gălățeanu, Iulia Deloiu Trif, Beatrice Volbea, Gabriela Andrei, Aurelian Diaconu.

De asemenea, duminică, 1 iulie, actorii Teatrului vor urca pe scenă, în Sala Mică, cu „Peștișorul de Aur”, un recital păpușăresc al actorilor Doina Iarcuczewicz și Liviu Smântânică, realizat de Constantin Brehnescu.

Prețul biletelor este 12 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la casieria Teatrului sau de pe platforma www.bilet.ro.

Artiștii Teatrului „Luceafărul” se vor reîntâlni cu publicul în toamnă, cu noi evenimente.  Unul  dintre ele este Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr (FITPTI), ediția a XI-a, care se va desfășura între 4-11 octombrie. Peste vară, trei autori de texte de teatru pentru publicul tânăr (Selma Dragoș-Cluj, Mihai Ignat-Brașov și Andrei Ursu-Timișoara) vor beneficia de rezidențe dramaturgice (în colaborare cu FILIT) în cadrul cărora vor scrie piese de teatru ce vor fi prezentate în spectacol-lectură în FITPTI.

 

Alina BATCU

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza