full screen background image

AUDIO: Aflați cum și-a regăsit actrița Ileana Popovici familia, în noua sa carte lansată la Fălticeni

Cea de-a doua zi a Festivalului de Teatru “Gr. Vasiliu Birlic” de la Fălticeni aduce în prim-plan noi piese de teatru și trei lansări de carte ale autorilor Radmila Popovici, Ion Moldovan și pr. Constantin Necula.

În această dimineață, actrița Ileana Popovici a dezvăluit ce a stat în spatele deciziei de a-și pune în scris memoriile, într-un dialog cu nepoata sa Radmila Popovici. Întregul dialog din emisiunea „Dimineți Animate” îl puteți asculta aici:

Programul integral al zilei de marți:

9:00 – 12:00 – Repetiție tehnică cu trupele participante în concurs la sala de spectacole a Centrului Cultural „Gr. V. Birlic”.

14:00 – Ateneul din Iași – Spectacolul „PETER PAN” (Spectacol pentru copii).

17:00 – Trupa de teatru „Birlic” – Spectacolul „HARAP ALB”, Regia: Ovidiu Cuncea.

19:00 – Lansarea cărților: „Reconstituiri cu Ileana Popovici” (Autor: Radmila Popovici), „Carmen Stănescu – Dintr-un secol în altul, pe scenă” (Autor: Ion Moldovan), „Bucuria credinței și Bucuria însingurării” (Autor: Pr. Constantin Necula). Invitate de onoare: Draga Olteanu Matei și Adela Mărculescu. Moment artistic: Radmila Popovici și Trupa „Tandem”.

22:30 – Cinemateca de noapte: Filmul „Cel ales”. Regia: Cristian Comeagă. Invitat de onoare: Bogdan Stanoevici.

__

Viva FM și AGERPRES sunt parteneri media principali ai celei de VII-a ediții a Festivalului de Teatru “Gr. Vasiliu Birlic” de la Fălticeni.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *