full screen background image

Acuze grave ale lui Prunea la adresa lui Mihai Chirica: ”Un turnător!”

Distribuie

Florin Prunea și Eugen Neagoe au fost prezenți astăzi, de la ora 17.00, la stadionul Emil Alexandrescu, la cea de a doua reunire a zilei.

Alături de cei doi, s-au prezentat și Sebi Moga (antrenor secund), Benone Dohot (antrenor cu portarii), Cezar Honceriu (preparator fizic), Marius Onofraș (director sportiv), Ionuț Voicu, Milan Mitic, Branko Grahovac, Bojan Golubovic, Cătălin Ștefănescu, Ovidiu Mihalache, Narcis Bădic, Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu, Vasile Gheorghe și Gabriel Bosoi. Ultimii doi au fost la discuții pentru rezilierea contractelor, dar la fel ca în cazul celorlalți, li s-a transmis faptul că problemele contractuale li se vor rezolva în cursul zilei de luni.

În cursul dimineții, au plecat spre Tiraspol noile transferuri plus 13 juniori. Acestora li se alătură în această seară Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu, aceștia prelungindu-și astăzi contractele cu clubul din Copou.

”Niște escroci! Alt escroc și mincinos și la Primărie. Un turnător, un escroc, un mincinos! Minte cum respiră, nu vreau să îi pronunț numele. Păcat de acest oraș că are așa un escroc. De două ori a venit în vestiar și a spus că vom primi salariile. Și apoi se întreba de ce nu l-au chemat băieții la masă. E un turnător și îmi asum. O să vedeți că așa e! Nu mă refer la nimeni. Eu mă voi întoarce la Iași președinte, o să vedeți!” Cum să fie ăsta primarul orașului? Vă spun eu cum a ajuns el primar. Stau gard în gard cu el și vorbeam seara. Îmi spunea că până nu îl vede pe Nichita la sapă de lemn nu se lasă. Miza aici este că vrea să scape de echipa de fotbal. O să spună că a pus Comitetul Director, dacă nu merge treaba. Dacă nu era domnul Nichita, nu mai era fotbal la Iași. Echipa a făcut-o domnul Nichita, cu Mircea Lucescu și cu domnul Anghelache”, a declarat Florin Prunea.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *