full screen background image
prime iasi

Adelina Tîrnovanu și Diana Pricop: PRIME Iași e a doua familie!

Distribuie

Astăzi, Andreea Ignat și-a adus aminte de anii ei de studenție, când făcea parte din prima generație de studenți la Comunicare și Relații Publice, de la Universitatea Al. I. Cuza din Iași. În Viva Cafe cu Radu și Andreea au venit, pentru prima dată la radio, două dintre studentele din boardul PRIME Iași, asociația studenților la Comunicare și PR din cadrul UAIC.

Adelina Tîrnovanu, președinte PRIME, și Diana Pricop, Coordonator PR PRIME, ne-au vorbit astăzi despre percepția asupra PR-ului, despre zilele și nopțile petrecute în ceea ce a devenit deja a doua familie și, bineînțeles, despre viața de student la UAIC.

Am discutat cu Adelina și Diana despre cel mai mare proiect PRIME – teamADventure, dar și despre nenumăratele activități pe care întreaga echipă le desfășoară în asociație: PRIMEtale Land, recrutări, Revista PeRspective, PR Tea de Iași, teambuildinguri, PR OUTLook, ATELIERE, Iași la CNSC, Practica PRIME Iași, Campania 2% și, bineînțeles, aniversarea de 10 ani, care va avea loc pe 14 decembrie 2016.

Ascultați aici interviul pe care Radu și Andreea l-au luat astăzi, în Viva Cafe, fetelor din PRIME!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *