full screen background image

AFTERHILLS 2018: 150 de artiști vor urca pe cele nouă scene ale festivalului, la 6 kilometri distanță de centrul Iașului

Distribuie

Ediția de anul acesta a celui mai mare festival din zona Moldovei, AFTERHILLS, se va desfășura la 6 kilometri distanță de centrul Iașului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai-3 iunie. Pe cele nouă scene ale AFTERHILLS 2018 (Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco și Comedy) vor urca peste 150 de artiști din cele mai populare genuri ale momentului.

Printre headlinerii festivalului se numără Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell și Vini Vici.

Ediția #dreamers2018 este despre oameni, despre bucuria de a dansa și de a visa sub cerul liber, despre libertate și emoție. Cele nouă scene, zonele de relaxare și instalațiile artiștilor vizuali se aliniază conceptului #dreamers2018, astfel încât să redăm cât mai bine atmosfera de vis pe care o promitem și anul acesta”, declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

Anul acesta, sunt așteptați zilnic peste 40.000 de participanți, respectiv 160.000 de vizitatori pe întreaga perioadă a festivalului. Scena Comedy, o premieră pe piața festivalurilor din România, va oferi show-uri de stand-up, de improvizație, de performance teatral și de dans. Printre artiștii confirmați se numără Micutzu, Teo, Vio și Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa și Bordea.

Ne dorim ca Iașiul să fie capul de afiș al divertismentului în weekendul liber de 1 Iunie. Alături de artiștii sonori care vor urca pe scena festivalului, publicul se va bucura de scena Comedy, de atelierele de artă modernă, precum și de activitățile din timpul zilei pregătite de partenerii noștri – toate acestea cu obiectivul de a poziționa AFTERHILLS 2018 drept destinația preferată de vacanță în perioada 31 mai – 3 iunie”, a mai precizat Ovidiu.

Peste 70% dintre abonamente sunt vândute în zona Iașului și împrejurimi, 10% în București și restul în Cluj, Timișoara, Brașov și Oradea. Pe plan internațional, interesul pentru abonamente a venit din partea românilor din diaspora: Spania, Irlanda, Anglia, Italia și Germania.

Alina BATCU

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza