full screen background image

AFTERHILLS Music & Arts Festival a anunțat primii artiști. ATB, Carla’s Dreams sau Golan sunt pe listă

Astăzi, în cadrul unei Conferințe de Presă organizate la Casa de cultură a studenților, organizatorii AFTERHILLS Music & Arts Festival au anunțat primii artiști ai evenimentului.

Artiști străini: ATB, John Newman, Trupa W&W, Technasia.

Artiștii români: Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin and The Backstabbers, Golan.

Prețuri:
Abonament pentru 3 zile – 249 lei
Abonament VIP – 449 lei
Studenți: 149 lei

Organizatorii estimează prezența a circa 40.000 de persoane/zi, 10.000 dintre aceștia de la nivel național sau internațional.

AFTERHILLS Music & Arts Festival este evenimentul ce va marca începutul schimbării în domeniul cultural și comercial la nivelul Iașului. De la artiști până la amenajare, publicul va avea parte de spectacol pe toate cele 3 scene. Va avea acces la utilități, la zone de food and beverage, zone de relaxare și camping. Comunitatea se află în centrul atenției: evenimentele, activitățile sponsorilor și tot ce se va întâmpla pe parcursul celor 3 zile se vor baza pe interactivitate și vor implica vizitatorii în diverse acțiuni neconvenționale ce promit să devină memorabile.

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi, a vorbit despre impactul pe care îl va avea acest eveniment asupra oraşului:

Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017, în cadrul festivalului fiind așteptat un public larg atât din zona locală, națională, dar și internațională, iar locația evenimentului este zona Șes Bahlui. Conceptul are la bază implicarea masivă a tinerilor ieșeni din domeniul artistic și de creație. Arhitectura, teatrul, artele plastice, toate își vor lăsa amprenta în conturarea acestui festival.

Ovidiu Biber, organizator AFTERHILLS Music & Arts Festival: „Ne dorim să fie o primă ediție extraordinară în care să avem un public numeros de peste 40.000 de iubitori de muzică bună și artă. Avem tot ce trebuie pentru ca participanții să experimenteze emoția unui eveniment de amploare: artiști de top, cel puțin 3 scene care se vor remarca prin design și elemente specifice artei, camping și multă energie.”

Alina Cojocaru, PR AFTERHILLS Music & Arts Festival: „Despre acest festival vorbește toată țara și implicit, despre Iași ceea ce ne face să fim mândri, dar și foarte atenți la toate detaliile organizaționale. Suntem convinși că vom dărui iubitorilor de muzică bună și artă toate motivele pentru a trăi la cote maxime conceptul Afterhills.”

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *