full screen background image

Afterhills Music&Arts Festival în Dimineți Animate

Distribuie

Astăzi, în matinalul Viva FM, Andrei Giurgia l-a avut ca invitat pe Ovidiu Biber, organizator Afterhills Music&Arts Festival.

Mai este o lună până la evenimentul care va pune Iaşul pe harta celor mai iubite oraşe din ţară. Se lucrează intens la amnenajarea locului de desfăşurare, au venit elementele creative ale scenelor iar începutul lunii Iunie va aduce zilnic în atenția publicului imagini şi etape din construirea unui loc de poveste la intrarea în oraş.

Afterhills se bucură de sprijinul comunităţii şi al altor evenimente de amploare organizate în Iaşi. Astfel, în acest weekend organizatorii vă aşteaptă la Hangariada cu multă veselie, concursuri şi invitaţii.

Ultimii artişti vor fi anunţaţi în câteva zile şi astfel, lineup-ul va fi definitivat. Organizatorii se declară mulţumiţi pentru faptul că au reuşit să depăşească numărul anunţat iniţial de artişti prezenţi în festival, o premieră pentru oraşul Iaşi fiind faptul că vor veni pe cele 3 scene aproximativ 70 de artişti internaţionali, naţionali şi locali.

De asemenea, fiind un festival şi de artă, au fost selectate 12 proiecte artistice ce vor fi susţinute în realizare şi prezentate în cadrul Afterhills.

Ascultă întregul dialog aici şi ne vedem la festival în perioada 23 – 24 – 25 iunie!

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *