full screen background image

AGRALIM: Peste 200 de companii și mii de fermieri și-au anunțat prezența la ediția aniversară din acest an

Distribuie

Târgul AGRALIM se va deschide joi, 20 septembrie, de la ora 12.00, momentul fiind marcat de un spectacol  de muzică populară și tradiții susținut de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, sub bagheta maestrului dirijor violonist Ciprian Potoroacă.

Deschiderea Oficială va avea loc la ora 13.30 și va fi urmată de lucrările Forumului Agricol pe tema „Rolul regiunii Nord Est în dinamica agricolă a României”. Printre marii fermieri invitați care și-au anunțat deja prezența la eveniment menționăm: Ing. Laurentiu Baciu, Presedinte LAPAR; Dr. Ing. Dimitrie Muscă, Director General Combinatul Agroindustrial Curtici – Arad; Ing. Vasile Lungu, Director General Domeniile Lungu, Iași; Emil Dumitru, Presedinte Federatia PROAGRO; Ing. Gheorghe Albu, Director General SC Nostalgic SRL, Constanţa; Dr. Ing. Nicu Zaharia, Administrator Grup Serban SA, Bacău; Ing. Iulian Iancu, Preşedinte CA S.A. Libertatea, comuna Fulga, Prahova; Ing. Viorel Stan, Director General Prest Serv Sculeni, Iași; Ing. Vasile Balcan, Director General Marsat SA, Neamț.

În fiecare an venim cu soluții noi pentru agricultură, soluții pentru fermieri. Practic, la Iași, spațiul Transagropolis va fi ca o arenă, ca un spectacol de utilaje agrare unde sunt invitați specialiști, reprezentanți ai autorităților locale și naționale. Putem spune că este o reprezentație pentru agricultură. În toate edițiile am obișnuit fermierii cu un program de patru zile în care avem atât parte de expoziții, de demonstrații, expunere și parade de animale cât și parte de conferințe foarte interesante. Practic, este un mix închegat care atrage foarte multă lume. Avem foarte mulți fermieri, mari și mici, care sunt implicați direct în Târg și lucrăm cu specialiști din toate sectoarele din agricultură”, a declarat Florin Mindirigiu, director general Abplus events și director al evenimentului AGRALIM.

Programul de vizitare a Târgului AGRALIM este: joi, 20 septembrie, 12.00 – 18.00, vineri 21 septembrie – sâmbătă, 22 septembrie, 9.00 – 18.00 și duminică 23 septembrie, 9.00 – 18.00.

Accesul la Târgul AGRALIM se realizează pe baza biletului de vizitare achiziționat de la casa de bilete, în valoare de 8 lei / persoană sau 15 lei / family (2 adulți și minim un copil) sau a invitației de vizitare primite de la parteneri sau organizator.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza