full screen background image

Ai cumva o păturică pentru cei mai buni prieteni ai noștri, câinii?

Decembrie e luna faptelor bune!

Agenția „Argo” organizează cea de-a X-a ediție a  evenimentului „Ai cumva o păturică?”, ce se va desfășura sâmbătă, pe 16 decembrie, între orele 14:00 și 16:00, în parcarea Carrefour Felicia.

Ca în fiecare an, căţeii de la padocurile din Iaşi au mare nevoie de tine şi de puţinul pe care eşti dispus să îl oferi. Chiar dacă nici anul acesta nu îţi permiţi să adopţi un necuvântător, dar totuşi vrei să-i vezi fericiţi, poţi trece oricând ai timp pe la Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos sau Padocul din Tomeşti să le duci ceva de mâncare sau doar să-i mângâi. Ei sunt dornici de un strop de afecţiune şi atenţie. Dacă nu ai ajuns încă pe acolo, noi te​ așteptăm sâmbătă, 16​ Decembrie,​ între orele 1​4​.00-1​6​.00, în parcarea Carrefour Felicia (Bularga), cu orice îți prisosește prin casă: haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie, medicamente ​ş​i hrană pentru cățeii de la padocul Max Dog, Adăpostul de câini din Miroslava, padocul Tomești și Adăpostul de câini din Târgu Frumos.

Anul trecut, la cea de-a 9-a ediție a Păturicii s-au strâns donații de trei ori mai consistente decât în anul precedent, iar asta ne dovedește că putem aduce un mare ajutor cu un gest cât de mărunt. Vrem ca și anul acesta să ne arătăm dragostea față de cei care nu cuvântă și să fim Moș Crăciun pentru o zi.

Nu uita: poți face oricând o adopție! Nu vei schimba lumea, dar, pentru fericitul ales, ea va deveni cel mai frumos loc cu putință. Și îți va spune lucrul ăsta ție și alor tăi în fiecare zi.

Viva FM recomandă acest eveniment!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *