full screen background image

AJOFM. Peste 900 de locuri de muncă sunt libere în județul Iași

Distribuie

Numărul total de locuri de muncă libere în județul Iași și înregistrate la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Iaşi este mai mic față de lunile trecute ale acestui an. Astfel, se înregistrează un număr total de 910 locuri de muncă libere, dintre acestea, 840 sunt pentru persoanele cu studii medii. În cazul celorlalte 70, sunt necesare studii superioare.

Oferta este valabilă până pe 21 noiembrie. Este vorba despre 330 de posturi în servicii, dintre care 100 în comerţ, 20 în hoteluri şi restaurante, 20 în transporturi, iar restul în alte activităţi de servicii. În intervalul menţionat au fost anunţate vacante 120 de posturi în confecţii, 300 în construcţii, 110 în industrie și 20 în sănătate şi asistenţă socială.

În schimb, pentru ieşenii care vor să muncească în ţări ale Uniunii Europene, sunt disponibile 2.400 de locuri de muncă, mai multe ca lunile trecute. Posturile au fost declarate vacante în cadrul programului EURES, accesarea acestora de către candidaţi fiind posibilă doar prin intermediul AJOFM.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza