full screen background image

Alergăm pentru educație – alergăm pentru viitor

Distribuie

Pe locuri…fiți gata…Cros pentru școli dă startul înscrierilor pentru alergătorilor! Fă parte din cea de a 3-a ediție a evenimentului și ia-ți doza triplă de energie, distracție și altruism.

Prin 28 de proiecte ne dorim îmbunătățirea mediului educațional. Oferim alergătorilor natura ca rezervor de oxigen și asfaltul rece ca aprinzător de călcâie.

Înscrie-te azi ca alergător sau susținător pe site-ul www.crospentruscoli.ro și ajută proiectul în care crezi să se transforme în realitate.

Eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași cu sprijinul sponsorului principal Conduent și susținut de VIVA FM Iași.

Energia pe care o resimți atunci când alergi, nu poate fi subtituită de nicio cafea și de niciun tip de energizant. Alergăm pentru a ne salva de cotidian, pentru a atinge un echilibru al emoțiilor. Pe 8 aprilie alergăm în semn de solidaritate și pentru că ne dorim să le construim copiilor noștri educația, cunoașterea și disciplina ce le vor deschide porțile unui viitor după care tot tânjim.

Fă parte din schimbare prin alergare. Înscrie-te ca alergător pe www.crospentrușcoli.ro, alege unul dintre cele 28 de proiecte și devino părtaș în schimbarea educației de mâine.

După această etapă începe partea distractivă din jocul altruismului. Organizezi seri de film cu prietenii tăi și colectezi bani din vânzarea biletelor și a micilor gustări. Pregătești un talcioc, unde apropriații pot cumpăra lucrurile pe care tu nu le mai consideri folositoare. Spune-le prietenilor, colegilor cauza de suflet pe care o sprijini și îndrumă-i să se înscrie ca susținătorii tăi. Fii creativ, distrează-te și fă fundraising!

Vino cu inițiativă, noi oferim cadrul. În luna martie antrenorul nostru Lucian Liciu vă așteaptă pe Stadionul „Emil Alexandrescu” pentru un plus de agilitate, iar pe 8 aprilie noi vă asigurăm natura ca rezervor de energie și asfaltul rece aprinzător de călcâie.

Înscrie-te ca alergător pe www.crospentrușcoli.ro, sprijină educația, schimbă viitorul.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *