full screen background image

Amfiteatrul Palas- deschis la cultură! Concurs

’’Nu eu contez, nu noi contăm ci ceea ce facem pentru ceilalți contează!’’

Palas Mall și Viva FM te premiază zilnic, în perioada 7 – 10 august, cu o invitație dublă, la un spectacol inedit ’’Eu nu contez’’, ce are loc pe data de 11 august, începând cu ora 20:30, la Amfiteatrul Palas. Trimite-ne mesaj privat pe pagina noastră de Facebook- Viva FM Iași cu răspunsul la întrebarea ’’Ce eveniment are loc pe data de 11 august, la Amfiteatrul Palas?’’ și invitația este a ta!

Concursul se desfășoară la ’’Dimineți animate’’, pe 7,8,9 și 10 august. Trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași, în fiecare zi de concurs, cu răspunsul corect și numărul de telefon, începând cu ora 7:00 iar spre finalul matinalului vom face extragerea și vom anunța cine este câștigător.

Spectacolul ’’Nu eu contez’’ are la bază o piesă scrisă de Florin Coman și își propune trei obiective îndrăznețe: promovarea teatrului independent de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români; revenirea la teatrul autentic și îmbinarea elementelor dramatice specifice teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live. Autorul este un corporatis, Florin Coman, care se află la prima încercare în zona dramaturgiei și se bucură de o distribuție remarcabilă. În ea se regăsesc actori deja consacrați, cât și tineri actori de mare perspectivă.

În fruntea distribuției se află Marian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor. Parteneri îi sunt Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu, ReluPoalelungi – actori consacrați, cu roluri importante pe scene ca TNB, Teatrul Odeon sau Teatrul Masca, dar şi tinerii, nu mai puțin talentații: Georgiana Vrațiu, Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – si voce), cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

Amfiteatrul Palas găzduiește piese de teatru, spectacole de tip muzical sau de stand-upcomedy, teatru pentru copii, concerte de muzică şi multe alte acte artistice. Pe scena Amfiteatrului Palas se  desfășoară reprezentanții ale unor instituții de referință pentru peisajul cultural, dar și inițiative ale unor tineri artiști care se exprimă prin originalitate și modernism.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall și online pe site-ul www.palasmall.ro

IMPORTANT* Înainte de a participa la acest concurs, vă rugăm frumos să consultați regulamentul. Acesta se găsește la secțiunea ’’CONCURSURI- REGULAMENT’’.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *