full screen background image
anda pintilie

Anda Pintilie: În blogging și în jurnalism trebuie să îți placă oamenii

Distribuie

Astăzi ne-am adus aminte de jocurile copilăriei, dar și de cât de important este să rămâi om în fiecare zi. În Viva Cafe cu Radu și Andreea a venit Anda Pintilie, blogger și jurnalist cu vechime, care ne-a vorbit despre cum practică ea în fiecare zi aceste activități.

După ce ne-a spus de la ce vine numele de șapte pietre și ne-a apucat nostalgia copilăriei, am început să discutăm concret despre ce presupune activitatea de blogger și cea de jurnalist. Anda ne-a explicat, pe rând, care sunt diferențele și asemănările dintre cele două, dar și care sunt avantajele și dezavantajele bloggingului și ale jurnalismului.

Anda ne-a mărturisit și ce anume a învățat ea din blogging, dar și ce s-a schimbat în toți acești ani. Pe lângă toate schimbările și beneficiile aduse de aceste meserii, Anda ne-a spus cât de important e să rămâi om și, mai mult decât atât, să îți placă oamenii.

Am întrebat-o pe Anda cum poate fi blogul o metodă de promovare a brandurilor dar și ce le recomandă ea celor care vor să își facă acum un blog. Ce a răspuns, precum și multe alte informații utile aflați din interviul audio de mai jos!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza