full screen background image
anda pintilie

Anda Pintilie: În blogging și în jurnalism trebuie să îți placă oamenii

Distribuie

Astăzi ne-am adus aminte de jocurile copilăriei, dar și de cât de important este să rămâi om în fiecare zi. În Viva Cafe cu Radu și Andreea a venit Anda Pintilie, blogger și jurnalist cu vechime, care ne-a vorbit despre cum practică ea în fiecare zi aceste activități.

După ce ne-a spus de la ce vine numele de șapte pietre și ne-a apucat nostalgia copilăriei, am început să discutăm concret despre ce presupune activitatea de blogger și cea de jurnalist. Anda ne-a explicat, pe rând, care sunt diferențele și asemănările dintre cele două, dar și care sunt avantajele și dezavantajele bloggingului și ale jurnalismului.

Anda ne-a mărturisit și ce anume a învățat ea din blogging, dar și ce s-a schimbat în toți acești ani. Pe lângă toate schimbările și beneficiile aduse de aceste meserii, Anda ne-a spus cât de important e să rămâi om și, mai mult decât atât, să îți placă oamenii.

Am întrebat-o pe Anda cum poate fi blogul o metodă de promovare a brandurilor dar și ce le recomandă ea celor care vor să își facă acum un blog. Ce a răspuns, precum și multe alte informații utile aflați din interviul audio de mai jos!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza