full screen background image
bazart

Andreea Chirilă și Ramona Cervenciuc ne-au vorbit despre BazArt

Ziua noastră de vineri a fost mult mai frumoasă, pentru că la Viva Cafe de Vară cu Radu și Andreea au venit două bloggerițe de fashion extrem de frumoase și pline de energie. Andreea Chirilă și Ramona Cervenciuc, organizatoarele BazArt, eveniment la care Viva FM este partener media, ne-au vorbit despre conceptul BazArt și despre ce se va întâmpla în cadrul acestei prime ediții.

BazArt are loc sâmbătă, 6 august, de la ora 12:00, în grădina Anturaj. Fetele ne-au vorbit despre originalitatea conceptului și despre complexitatea evenimentului, care aduce foarte multe activități interesante. Invitatele noastre ne-au spus în exclusivitate că la eveniment va fi și un stand al unei persoane pasionate de modă, dar a cărei identitate va rămâne secretă și pe perioada zilei.

Andreea și Ramona și-au adus aminte cum s-au cunoscut și cum au început să colaboreze pentru acest eveniment. Fetele au adus în discuție provocările întâlnite și au mulțumit tuturor celor care au susținut acest proiect, printre care, evident, și singurul partener media – Viva FM.

Găsiți mai multe informații despre BazArt și întreg programul evenimentului pe pagina oficială de FB, dar și pe site-ul Viva FM Iași.

Ascultați aici interviul integral cu Andreea Chirilă și Ramona Cervenciuc:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *